5 redenen waarom u een bezoekje moet brengen aan het MINI Experience Center in Arnhem

Op dinsdag 27 maart openden wij ons MINI Experience Center in Arnhem officieel. Lees hier 5 redenen waarom u een bezoekje moet brengen aan onze nieuwe vestiging!

#1 Twee verdiepingen aan MINI-beleving

Ekris MINI Arnhem heeft een compleet vernieuwd MINI Experience Center als één van de eersten in Nederland. Met maar liefst twee etages is dit Experience Center uniek in Nederland. Kom langs en dompel uzelf onder in het ware MINI gevoel!

#2 MINI werkplaats

Nieuw is de speciale MINI-werkplaats met eigen MINI-monteurs en een eigen service adviseur. Zij zijn gespecialiseerd in MINI en weten precies wat uw auto nodig heeft.

#3 John Cooper Works Corner

Bij Ekris MINI Arnhem vindt u het complete aanbod MINI-modellen. Voor de liefhebbers is er een speciale John Cooper Works Corner. De sportieve en snelle John Cooper Works modellen als overtreffende trap van MINI bedient de raceliefhebber op zijn wenken

#4 MINI Next modellen

Ook de oudere bouwjaren zijn van harte welkom bij Ekris MINI Arnhem. Niet alleen kunt u bij ons terecht voor de aanschaf van een MINI Next model, ook is uw oudere MINI van harte welkom in onze werkplaats. Met het MINI Health Car Program zorgen onze experts dat uw MINI in topconditie blijft. Natuurlijk geheel in overleg met u!

#5 MINI Experience Dag

Op zaterdag 14 april tussen 10.00 en 16.00 bent u van harte welkom tijdens onze Experience dag. Op deze dag kunt u allerlei MINI's ervaren, waaronder de bloedsnelle John Cooper Works MINI's. Ook kunt u een kijkje achter de schermen nemen in onze werkplaats.