Onderhoud bij Ekris

Werkplaatsafspraak

Bij Ekris kunt u altijd terecht voor het maken van een werkplaatsafspraak. Kies één van onze vestigingen en vul uw gegevens in. Binnen 24 uur (tijdens werkdagen) bevestigen wij de afspraak op de door u gewenste manier.

MINI TENDER LOVING CARE

Voorkom onverwachte garagerekeningen en kies voor MINI Tender Loving Care. Met een eenmalig bedrag is het voorgeschreven onderhoud inclusief onderdelen, vloeistoffen en werkplaatstarief voor een vaste periode gedekt, bijvoorbeeld vijf jaar/80.000 km. Dat is pas zorgeloos rijden.

Zelf bestellen

In onze Ekris MINI Shop vind je naast MINI accessoires alle originele MINI auto onderdelen. De onderdelen zijn van elke MINI beschikbaar. Van je MINI verwacht je elke dag weer topprestaties. Daar is je MINI ook voor bedoeld. Daarom kan je bij vervanging van onderdelen het beste kiezen voor originele MINI onderdelen van een officiële dealer zoals Ekris. Je bent dan zeker dat alles precies past en helemaal voldoet aan de hoge eisen van je MINI Cooper. Zo blijven topkwaliteit en optimale veiligheid altijd gewaarborgd. Bovendien krijg je 2 jaar garantie op alle Originele MINI Onderdelen.